A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Погребищенської міської ради Вінницького району Вінницької області"

Новини

Засідання спільноти вихователів на базі ЗДО № 3

26.03.2024р. згідно плану роботи ЦПРПП на базі Погребищенського ЗДО №3 "Дивосвіт" у творчій атмосфері пройшло засідання спільноти вихователів ЗДО територіальної громади, семінар-практикум на тему "Сучасні методи розвитку творчого мислення та здібностей дошкільників". Учасники семінару- практикуму були присутні на заняттях з ейдетики в середній групі "Повернення чарівної гості" (вихователь Юлія Гаврилюк" та інтегрованому занятті  з розвитку мовлення та художньої літератури в старшій групі "Приготуємо салат із казок" (за творами Василя Сухомлинського, вихователь Наталія Оранська). Вихователь Ірина Мельник та практичний психолог Олена Дудник залучили педагогів до активної участі в арт-майстерці "З Україною в серці" та тренінгу "Відчуй щастя в кожній миті".

08:17 25.03.2024

івент для голів атестаційних комісій з питань атестації педпрацівників

19.03.2024р. ЦПРПП надав освітні послуги з питань атестації педагогічних працівників згідно нового законодавства. Обговорювалися питання щодо проведення підсумкового засідання, підготовки атестаційного листа, протоколу засідання. Вирішувалися питання, які потребують допомоги головам атестаційних комісій тощо.

12:24 19.03.2024

Тренінг "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення", 16.03.2024р.

16.03.2024року за ініціативи ЦПРПП на базі Погребищенського ліцею №1  відбувся тренінг  для вчителів початкових класів на тему "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення" за підтримки THE LEGO FOUNDATION. Учасники тренінгу: знайомилися з новими можливостями діяльнісного підходу; шукали інструменти діяльнісної взаємодії з дітьми в реаліях сьогодення; досліджували практично ефективність застосування діяльнісного підходу в НУШ; були "дизайнерами" уроків з різних освітніх галузей; співпрацювали, дискутували, раділи спільним рішенням й обмінювалися власним досвідом.

11:49 19.03.2024

Засідання журі по наслідках обласного мистецького фестивалю вчительської та учнівської творчості "Проліски надії"

 Протягом лютого- березня 2024 року в онлайн форматі був проведений міський етап обласного мистецького фестивалю вчительської та учнівської творчості "Проліски надії-2024" з метою пошуку та підтримки талановитої молоді, окремих виконавців і самодіяльних художніх колективів. Працівники ЦПРПП були запрошені в члени журі

11:15 19.03.2024

Семінар для керівників ЗЗСО з питань інклюзії

14.03.2024р. за ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників, за участю відділу освіти, Інклюзивно-ресурсного центру, Погребищенського ліцею №1 відбувся інтегрований семінар  з питань організації освітнього процесу в інклюзивному класі.Керівники ЗЗСО отримали маркетингові послуги з питань  проведення уроку , аналізу  його тощо. Цей науково- методичний захід викликав неабияке зацікавлення у освітян, активну дискусію та обмін думками.

07:50 18.03.2024

Шевченківські читання "Поетичний меседж поколінь"

07.03.2024р. за ініціативи ЦПРПП, відділу освіти на базі краєзнавчого музею Насті Присяжнюк  проведено Шевченківські читання на тему  "Поетичний меседж поколінь". У програму заходу ввійшло декламування поезії Тараса Шевченка, захист на футболці авторського малюнку за мотивами творчого шляху Тараса Шевченка та уславлення невмирущого слова Кобзаря.

11:16 11.03.2024

Партнерство із закладами освіти

 ЦПРПП співпрацює із  дошкільними закладами освіти з питань впровадження Державних стандартів. Колеги діляться досвідом роботи, презентують сучасні методики. Заняття проводять цікаві, в ігровій формі. Колективно обговорюють  заходи, організовують інтерактивні форми роботи.

10:12 29.02.2024

Методичний воркшоп для вчителів природничих дисциплін

З  21 по 23 лютого 2024 року в онлайн форматі ЦПРПП було проведено методичний воркшоп з вчителями природничих дисциплін з вибору підручників для 7 класу НУШ. Педагоги обговорили електронні версії конкурсних підручників, висловили свої думки та бачення щодо  викладання природничих дисциплін  НУШ.  Вибір підручників -це не просто вибір навчальної книги,- це вибір нової стратегії розвитку учнів та нових підходів до навчання.

15:17 26.02.2024

Майстерка для вчителів зарубіжної літератури

 22.02.2024р. для вчителів зарубіжної літератури відбулося  засідання робочої майстерні з вибору підручників для 7 класу НУШ. У заході взяли участь 10 закладів освіти. ЦПРПП вдячний колегам -освітянам, які взяли активну участь у виборі підручників. Діалог відбувся прозоро, гласно і толерантно. Колеги вибрали 2 підручника для використання в роботі. Згідно вимог вибрані підручники будуть оприлюднені на сайтах закладів освіти.

12:57 23.02.2024

Семінар для директорів ЗДО

22.02.2024р. відбулось засідання Школи управлінської компетентності керівника ЗДО на базі Погребищенського ЗДО №2 на тему "Сучасний освітній простір ЗДО. Особливості використання методів арт-терапії в роботі з дітьми дошкільного віку". Відбувся обмін досвідом, який допоміг удосконалити професійну і управлінську майстерність педагогів.

12:52 23.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень