A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Погребищенської міської ради Вінницького району Вінницької області"

Новини

Семінар для вчителів історії

26.10.2023р. на базі ЦПРПП проведено семінар для вчителів історії на тему "Формування демократичних цінностей у процесі вивчення історії України, громадянської освіти, основ правознавства" Ментором була Катерина Конопко- вчителька історії Плисківського ліцею, яка провела просвітницький захід  з  прав людини. Педагоги переглянули та обговорили документальний фільм "Зламані гілки". Обмінялися досвідом щодо використання методів та прийомів по формуванню демократичних цінностей на уроках, розуміння Голокосту, Голодомору через призму прав людини. 

16:31 26.10.2023

Засідання консультативної ради ЦПРПП

На базі ЦПРПП було проведено засідання консультативної ради з питань фахової атестації, сучасних підходів до історичної освіти, формувального оцінювання, вибору модулів для уроків фізичної культури. На засідані прийнято рішення продовжувати згідно вимог Положення ЦПРПП надавати консультативні освітні  послуги відповідно до замовлень педагогів тощо.

08:35 26.10.2023

Профорієтаційний захід для випускників закладів освіти

     24.10.2023р. відбувся профорієтаційний захід для випускників закладів освіти з військово-патріотичного виховання за участю начальника відділення рекрутингу та комплектування майора Котика А.І., інструктора відділення молодшого сержанта Коржа Ю.О. та оператора відділення старшого солдата Сердюка П.В. Ознайомлено випускників з вимогами до вступу у вищі навчальні заклади військових професій.

14:13 25.10.2023

Консультація вихователям ЗДО

На базі ЦПРПП відбулась онлайн консультація на тему "Рисункові тести та проєктивні методики діагностики розвитку дітей дошкільного віку"

16:22 23.10.2023

Круглий стіл з питань сертифікації

      На базі ЦПРПП відбувся круглий стіл для педагогічних працівників з питань сертифікації, на якому опрацьовано нормативні  документи з даного питання та етапи сертифікації

15:28 16.10.2023

Консультація для керівників ЗЗСО

          Базі ЦПРПП відбулась онлайн консультація для керівників закладів освіти  з питань самооцінювання закладу освіти. Мета самооцінювання закладу освіти- це встановлення відповідності між діяльністю закладу освіти та його результатами, а також визначення проблемних питань і шляхів удосконалення якості освітньої діяльності.

15:56 12.10.2023

Школа управлінської компетентності керівника ЗДО

05.09.2023р. відбулося  перше заняття Школи управлінської компетентності керівника ЗДО. Директори  працювали над темою «Освітнє середовище закладу дошкільної освіти: алгоритм проведення само оцінювання». Керівники  уточнили сутність і структуру поняття «освітнє середовище ЗДО» та ознайомилися з практикою  само оцінювання освітнього середовища відповідно вимог ВСЗЯО, отримали поради «Самооцінювання освітнього середовища ЗДО».

12:40 09.10.2023

Круглий стіл

На базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників  05.10.2023р. був проведений «круглий стіл» з питань «Насильство та булінг в закладі освіти: запобігання та протидія» для заступників директорів з виховної роботи та керівників м/о класних керівників.

16:15 05.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень