A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Погребищенської міської ради Вінницького району Вінницької області"

Новини

Школа професійного зростання вчителів

26.09.2023р. відбулось заняття Школи професійного зростання для вчителів англійської мови. Ментором заняття була Раїса Пирогова- вчителька англійської мови Погребищенського ліцею 1. Мета заняття-це удосконалення знань учителів щодо  впровадження Державного стандарту з іноземних мов в 5-6 класах НУШ

16:58 26.09.2023

Воркшоп для заступників директорів

На базі ЦПРПП 19.09.2023р. відбувся воркшоп для заступників директорів з навчально-виховної роботи з питань сучасних підходів до атестації педагогічних працівників. На сьогодні офіційно оприлюднено нове Положення про атестацію педагогічних працівників. На занятті учасники воркшопу удосконалювали свої знання щодо сучасних підходів до організації і проведення фахової атестації.

12:36 25.09.2023

Цікава зустріч

Учителі історії Погребищенської громади долучились 15.09.2023р.до гостьової зустрічі з українським краєзнавцем, істориком, доктором історичних наук, професором Вінницької академії безперервної освіти Степаном Дровозюком , завідувачем відділу українознавства ВАБО В.Лазаренком та членом національної спілки краєзнавців Р. Зелінським.

09:39 16.09.2023

Марафон консалтингових послуг

Центр професійного розвитку педагогічних працівників продовжує вересневий марафон консалтингових послуг педагогічним працівникам щодо особливостей викладання навчальних предметів Нової української школи, формування сучасної моделі випускника закладу освіти, який повинен стати конкурентоспроможним в житті. Вчитель повинен достойно і якісно не тільки викладати предмет, але й згідно Професійного стандарту, володіти методиками самооцінювання своєї діяльності. Якраз для цієї мети і відбувся івент. Приємно зазначити, що колеги йдуть в ногу з сучасністю, постійно підвищують свій професійний рівень на курсах, семінарах, майстер- класах щорічно, бо освітяни знають, щоб виховати справжню особистість, потрібно бути прикладом для своїх вихованців як у навчанні, так і в житті. Успіхів нам на шляху інновацій!!

09:52 14.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень