A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Погребищенської міської ради Вінницького району Вінницької області"

Новини

Учителі-словесники Погребищенського ліцею №1 вибирають підручника для 7 класу

 Керівник шкільного методичного об"єднання  Валентина Островська- найактивніший ментор по проведенню Майстерки з питань вибору  підручників для 7 класу. ЦПРПП висловлює щиру подяку  вчителям-словесникам за їх відповідальність і небайдужість до вибору підручника, бо змістовний і сучасний підхід є основним показником мотивації та зацікавленності учнів до вивчення предмета

10:49 22.02.2024

Майстерка з вибору підручників для 7 класу з української мови і літератури

 Триває відбір підручників для 7 класу учителями української мови і літератури, який проводиться на засадах відкритості, прозорості, гласності. 21.02.2024р. вчителі української мови і літератури за ініціативи ЦПРПП провели засідання робочої майстерні по вибору підручника для 7 класу. Прийняли вільне рішення, за яким підручником навчатимуться семикласники з наступного року. Це підручник  автором якого є : Віктор Заболотний та Олександр Заболотний.

10:22 22.02.2024

Обговорюємо! Аналізуємо! Вибираємо підручники для 7 класу НУШ!

 На базі ЦПРПП  відбулось засідання Майстерки для вчителів української мови і літератури по вибору підручників для учнів 7 класу. Захід  пройшов  змістовно і прозоро.  При виборі підручників учителі враховували можливості учнів, їхній рівень знань з предмету, представлення вправ за рівнем складності,підбір цікавих, сучасних текстів, орфографічний практикум для подолання освітніх втрат, брались до уваги ілюстрації, к"юар коди тощо.

08:54 15.02.2024

Консалтинг для вчителів ЗЗСО та вихователів ЗДО

     08.02.2024р. ЦПРПП провів консультацію для педагогів закладів освіти та закладів дошкільної освіти на тему "Моніторинг динаміки розвитку дітей з ООП як складова інклюзивного навчання". Під час консультації педагогічні працівники ознайомилися з основними напрямками та інструментами моніторингу досягнень учнів з ООП відповідно до змісту навчальної програми та можливостей учня.

14:02 09.02.2024

Консультування вчителів фізичної культури

 Перед стартом ІІ етапу проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги", який проводиться за ініціативи Офісу Президента України, консультантом ЦПРПП Олександром Островським проведено зустріч з учителями фізичної культури закладів освіти  громади. Він наголосив, що метою проєкту є залучення максимальної кількості учнів до регулярних занять фізичною культурою, формування у молоді сталих традицій та мотивації до фізичної активності та заохочення до здорового способу життя. Олександр Островський зазначив, що в межах проєкту пройдуть змагання з п"яти видів спорту, зокрема з баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування, футзалу та черліденгу. Це допоможе згуртувати учнів та сформувати у них командний дух.

15:39 31.01.2024

Консалтинг заступників директорів

 ЦПРПП систематично проводить консультування заступників директорів з виховної роботи  з питань проведення мистецького фестивалю "Проліски надії".Обговорено Положення щодо участі в міському та обласному фестивалі.

14:26 29.01.2024

Спільнота вчителів історії 11.01.2024р.

 ЦПРПП провів засідання спільноти вчителів історії  в офлайн режимі. Педагоги обговорили питання сертифікації  вчителів історії, умови проведення Національного мультитесту з історії України, піднімалися питання вибору підручників з історії на наступні роки для  7-9 класів, формування на уроках ключових компетентностей, обговорювали питання освітніх втрат в знаннях учнів, як їх подолати на платформі Всеукраїнська школа онлайн. 

12:21 12.01.2024

Засідання спільноти вихователів ЗДО

 11.01.2024р.  згідно плану ЦПРПП відбулося засідання спільноти вихователів ЗДО на тему "Розвиток творчих здібностей дітей під час зображувальної діяльності засобами нетрадиційних технік аплікації". Директор КЗ "Андрушівський ЗДО "Сонечко" Дмитренко Г.І. змістовно розкрила тему, ознайомила колег зі своїм досвідом роботи. Учасники заходу мали можливість практично освоїти  нетрадиційні техніки щодо підготовки аплікацій.

11:38 12.01.2024

Заняття Інтерактивної школи для заступників директорів з навчально-виховної роботи

 10.01.24р. на базі ЦПРПП відбулось засідання Інтерактивної школи для заступників директорів з навчально-виховної роботи. Мета заходу: навчитись учителям працювати на платформі "Всеукраїнська онлайн школа" з питань усунення освітніх втрат в знаннях учнів, які спричинені епідемією та війною. Микола Олександрович Шайгородський - заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель інформатики  Погребищенського ліцею №2, покроково вчив педагогів працювати на платформі ВШО, яка дає можливість кожному вчителю зробити висновки після онлайн-тестування учнів на компенсацію втрат у знаннях учнів.

08:09 11.01.2024

Січневе засідання спільноти вчителів іноземних мов

Продовжуємо вдосконалюватися шляхом безперервного професійного навчання. Так, на базі ЦПРПП відбулося засідання спільноти вчителів іноземних мов. Долучились до заняття вчителі англійської мови і немецької. На занятті було продемонстровано відеоурок, який дав можливість на практиці вчителям-словесникам самостійно визначити форми і методи  навчання, при використанні яких формуються ключові компетентності в учнів.

15:41 04.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень