A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Погребищенської міської ради Вінницького району Вінницької області"

Новини

Школа адаптації молодого вчителя

 Відбулося засідання Школи адаптації молодого вчителя на базі ЦППРПП на тему "Сучасний урок: типологія, структура, аналіз, самоаналіз". Під час заняття розглянули основні вимоги до сучасного уроку відповідно до концептуальних засад Нової української школи.

15:24 04.01.2024

Воркшоп на тему "Тімбілдінг як важливий ресурс класного керівника у згуртуванні учнівського колективу"

Згідно плану роботи ЦПРПП 12.12.2023р на базі  Погребищенського ліцею №2 для заступників директорів шкіл з виховної роботи та керівників мо класних керівників був проведений воркшоп на тему "Тімбілдінг як  важливий ресурс  класного керівника у згуртуванні учнівського колективу". У програмі заходу педагоги ознайомилися з презентаціями елементів тімбілдінгу, які підготували учні 1-4 класів. Побували на шкільному фестивалі "Вареники", відвідали виставку українських страв, підготовлених учнями 5-9 класів. ЦПРПП провів з педагогами тренінг з питань по створенню моделей ефективної команди, розробляли ігрову корекцію поведінки.

15:29 20.12.2023

Занятття Школи менеджменту керівника закладу освіти

 Відбулось засідання Школи менеджменту для керівників закладів освіти, в якому взяли участь 33 учасники. Заняття було проведено дистанційно. Розглядалися питання курсового підвищення кваліфікації, фахової атестації, освітніх втрат, підсумків дослідження PISA та завершення діловодного 2023року. На занятті  систематизували і поглибили знання  по обізнанності керівників закладів освіти окремих питань нормативних документів.

14:27 14.12.2023

Семінар-навчання з вчителями з питань навчальних втрат

 На базі ЦПРПП відбулось навчання вчителів-предметників, як позбутися навчальних втрат в освітньому процесі. Під час війни в пріоритеті для дітей безпека та психоемоційна стабільність. Тому навчання  часом відходить на другий план. Відповідно, у дітей з"являються прогалини в знаннях, а вчителі намагаються втиснути шкільну програму в уроки без повітряних тривог. ЦПРПП провів семінар з метою навчити вчителів користуватися програмою ВШО, як наздогнати шкільну програму без стресу для учнів.

08:34 12.12.2023

Педагогічні читання "Творча спадщина В. Сухомлинського."

05.12.2023р. на базі ЦПРПП  в онлайн форматі відбулися педагогічні читання "Творча спадщина В. Сухомлинського у діалозі з актуальними проблемами сучасної школи" ( до 105-річниці з дня народження В. Сухомлинського). У роботі  педагогічних читань брали участь педагоги закладів освіти громади. Були обговорені питання виховання громадянина, формування здоров"я через освіту, вчимося толерантності, методична спадщина педагога в контексті ідей  Нової української школи.

09:02 08.12.2023

Школа молодого становлення педагога

 30.12.2023р. згідно плану роботи ЦПРПП, молоді вчителі територіальної громади взяли участь у заняття Школи становлення молодого вчителя  на тему  "Формувальне оцінювання в НУШ як ресурс розвитку здобувачів освіти". Практичні навички, засвоєні на занятті, допоможуть педагогам удосконалювати сучасні підходи в роботі з учнями на шляху розбудови нової української школи

10:52 04.12.2023

Інтерактивний івент для керівників закладів освіти

 Інтерактивний івент відбувся 23.11.2023р. для керівників закладів освіти з теми "Комплексний підхід керівника закладу освіти до впровадження сучасних парадигм  щодо підвищення якості освіти в умовах НУШ". Захід було проведено на базі Плисківського ліцею. Основна мета івенту - це поглибити знання керівників закладів освіти  про основні засади Концепції НУШ.  Ділилися досвідом вчителі з питань впровадження 11 компетентностей на уроках. Друга частина  івенту була представлена у формі тренінгу "Стереотипи у педагогічній діяльності та шляхи їх  подолання"

08:39 27.11.2023

Гостьова майстерня для педагогів-організаторів

  На базі ЦПРПП 14.11.2023р.  відбулось засідання гостьової майстерні для педагогів-організаторів. Епіграфом даного заходу були слова Шефіла Нуссбаума-Біга  "Технології ніколи не замінять учителя. Але учитель, який ефективно застосовує технології для розвитку своїх учнів, замінить того вчителя, хто ними не володіє". Виховники опрацьовували сучасні технології в роботі педагога-організатора. Брали участь в методичному  квесті "Проблеми, пошуки, знахідки". Працювали в групах над розробкою квестів  до Дня толерантності, Дня Святого Миколая, Новорічно-Різдвяних свят. Обмінювалися досвідом роботи. На завершення створювали "Павутинку" по самооцінюванні.

16:20 14.11.2023

Інтерактивна школа для заступників директорів з навчально-виховної роботи

 На базі ЦПРПП відбулося засідання Інтерактивної школи для заступників директорів з навчально-виховної роботи. Заняття проходило з метою опрацювання Професійного стандарту вчителя, Професійного стандарту "Керівник  закладу загальної середньої освіти". На основі даних стандартів розроблялися орієнтовні заходи для педагогів, які атестуються , враховано  кваліфікаційні характеритстики, які представлено в Професійних                                                            стандартах.

12:40 09.11.2023

Форум патріотичних справ

24.10.2023р. міський етап Форуму проходив в онлайн режимі. Юні патріоти, лідери учнівського  самоврядування  ділилися  досвідом  роботи з військово-патріотичного виховання, проведенні волонтерської роботи, пошуково-дослідницької роботи, заходів щодо формування національних цінностей  та патріотизму, дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Змістовні, цікаві виступи з презентаціями представили лідери учнівського самоврядування Погребищенських ліцеїв 1, 2, 4, Борщагівського, Гопчицького, Дзюньківського, Плисківського, Степанківського, Новофастівського,Ширмівського ліцеїв, Булаївської, Бухнівської, Сніжнянської гімназій.

15:01 27.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень